+31 (0)76 - 799 86 99
·
info@fidesletselschade.nl
·
Ma - Vrij 09:00-17:00
Letselschade melden
+31 (0)76 - 799 86 99
·
info@fidesletselschade.nl
·
Ma - Vrij 09:00-17:00
Letselschade melden

Vacatures

Fides Letselschade

Vacatures

Wij zijn een organisatie verbonden aan Fides Letselschade. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda en zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (letselschaderecht). Onze advocaten en juristen spreken naast Nederlands ook Engels, Frans en Duits. Daarnaast spreken wij tevens één of meerdere niet-westerse talen zoals, Turks, Arabisch, Marokkaans en/of Servisch. Neemt u vrijblijvend contact op met ons kantoor voor een gratis intakegesprek.

Wij treden graag in contact met gedreven en scherpzinnige juristen met een focus op het letselschaderecht.
Neem voor een kennismakingsgesprek contact op via info@fidesletselschade.nl

 
Fides Letselschade

Fides Academy

Fides Academy is een onderdeel van Fides Letselschade om talentvolle juristen op te leiden tot uitmuntende professionals in diverse rechtsgebieden. Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en competentietrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband.

Met Fides Academy zal jij optimaal voorbereid zijn in ieder aspect van het vak om de cliënten op de best mogelijke wijze te vertegenwoordigen. Kennis is een licht dat naar wijsheid leidt, het is leven voor de ziel en brandstof voor het karakter.

× Heb je een vraag?