+31 (0)76 - 799 86 99
·
info@fidesletselschade.nl
·
Ma - Vrij 09:00-17:00
Letselschade melden
+31 (0)76 - 799 86 99
·
info@fidesletselschade.nl
·
Ma - Vrij 09:00-17:00
Letselschade melden

Letselschade

Wat zijn onze vakgebieden?

LETSELSCHADE

LETSELSCHADE OPGELOPEN?

Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Onverwachts kunt u het slachtoffer zijn geworden van een ongeval, waardoor u letselschade hebt opgelopen. Dit heeft vaak nadelige gevolgen voor u en uw gezin. U bent niet meer in staat om te werken, en dient meestal ook (hoge) kosten te maken voor uw herstel. Naast financiële schade kan men ook lijden aan emotionele schade. Volgens de wet is de aansprakelijke partij (vaak is dat de verzekeraar van de tegenpartij) verplicht uw schade te vergoeden. In de praktijk is het echter niet eenvoudig om uw schadevergoeding te ontvangen. Recht hebben is wat anders dan recht krijgen. Wij zorgen ervoor dat u uw recht krijgt!  

Neemt u gerust contact met ons op voor een gratis intakegesprek bij ons op kantoor, bij u thuis of een ander gewenst locatie. In het gesprek kunnen onze specialisten de impact van het ongeval en de schadeposten in kaart brengen. U krijgt hierbij onbeperkt juridisch advies en informatie over uw recht op materiële en immateriële schade. Het is wettelijk bepaald dat de kosten voor het inschakelen van juridisch hulp bij letselschade te verhalen is op de veroorzaker van het ongeval.

U hoeft in beginsel geen kosten te maken, en wij verhalen kosteloos uw schade op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Recht hebben en recht krijgen zijn twee verschillende zaken. Met Fides Letselschade krijgt u waar u recht op heeft!

KOSTEN

Het is wettelijk bepaald dat de kosten voor het inschalen van juridisch hulp bij letselschade te verhalen is op de veroorzaker van het ongeval. 

WERKGEVER

Heeft uw medewerker een ongeval meegemaakt, die hierdoor arbeidsongeschikt is geraakt? U kunt door ons de loonschade laten verhalen.

Overname ‘second opinion’

Wanneer u ontevreden bent over de behandeling van uw huidige letselschadedossier, bieden wij een SECOND OPINION aan voor een al reeds gestarte procedure.

TEAM

Wij werken namelijk met een team dat naast Nederlands ook één of meerdere (niet-)westerse talen beheerst, zoals Engels, Turks en Arabisch.

Procedure

Wij zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Zo behandelen wij alle (complexe) juridische aspecten van letselschadezaken.

SOORTEN LETSELSCHADE

Onze letselschadespecialisten kunnen u bijna altijd GRATIS helpen bij het berekenen van uw schadevergoeding.

× Heb je een vraag?