+31 (0)76 - 799 86 99
·
info@fidesletselschade.nl
·
Ma - Vrij 09:00-17:00
Letselschade melden
+31 (0)76 - 799 86 99
·
info@fidesletselschade.nl
·
Ma - Vrij 09:00-17:00
Letselschade melden

Kosten

Voor wie zijn de kosten?

Het is wettelijk bepaald dat de kosten voor het inschalen van juridisch hulp bij letselschade te verhalen is op de veroorzaker van het ongeval. Dit betekent dat er doorgaans geen kosten voor uw rekening zullen komen. Indien de aansprakelijkheid (nog) niet vast staat of de aansprakelijkheid wordt niet volledig erkend is, dan maken wij concrete afspraken met u over de kosten. De gemaakte afspraken worden schriftelijk aan u bevestigd, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Afhankelijk van de aard en ernst van de zaak kan ook een vaste prijsafspraak gemaakt worden.  

In beginsel hoeft u dus GEEN kosten te maken en verhalen wij kosteloos uw schade op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Dien uw claim in

Wij zijn een gerenommeerd legal kantoor, waarbij u als cliënt altijd centraal staat.

Onze deskundige juristen en samenwerkende externe advocaten beschikken over een ruime ervaring en expertise.  Door het leveren van maatwerk kunnen wij goed inspelen op uw wensen, behoeftes en verwachtingen.

“A satisfied customer is the best business strategy of all” Onze letselschadespecialisten zijn actief  door heel Nederland. Neem contact met ons op voor een gratis afspraak en advies. U kutn uw aanvraag kosteloos indienen in via contact of stuur een e-mail naar info@fidesletselschade.nl

× Heb je een vraag?