+31 (0)76 - 799 86 99
·
info@fidesletselschade.nl
·
Ma - Vrij 09:00-17:00
Letselschade melden
+31 (0)76 - 799 86 99
·
info@fidesletselschade.nl
·
Ma - Vrij 09:00-17:00
Letselschade melden

Schadebehandelaar Letselschade Middelzwaar

Ben jij een letselschadebehandelaar die stevig in zijn/haar schoenen staat en zorg jij ervoor dat mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben? Bied jij graag een luisterend oor en weet jij problemen om te zetten naar oplossingen?  En geeft het jou een goed gevoel wanneer jij iemand met letselschade succesvol hebt geholpen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Deze functie biedt je een salaris van:

Max. €5000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Wat je gaat doen?

Je zal licht- middel- en zware letselschadedossiers behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van je eigen dossiers. Je werkzaamheden zijn divers, zoals intakegesprekken, huisbezoeken en afwikkelingsvoorstellen.  Je blijft de ontwikkelingen rondom het letselschaderecht op de voet volgen. Je zal veel schakelen tussen taken/dossiers. De dossiers weet je zo efficiënt mogelijk te behandelen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

De afdeling bestaat uit gezellige jonge collega’s, verdeeld over drie teams, die dezelfde werkzaamheden doen als jij. Het gezamenlijke belang staat voorop, we ondersteunen elkaar graag! De teams hebben een gezonde competitieve instelling, die zorgt voor leuke uitdagingen. De teamtargets worden namelijk beloond met exclusieve teamuitjes!

Wat je meebrengt:

Je beschikt over een analytisch denkniveau en je hebt het vermogen om een oordeel te vormen op inhoud en strategie. Je hebt een out-of-the-box mindset en weet dan ook prima te verbinden en knopen door te hakken. Complexe letseldossiers brengen jou niet van je stuk. Jee gaat de uitdaging aan en staat stevig in je schoenen. Je weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je bent klantgericht en betrokken. Daarnaast heb je goed ontwikkelende communicatie skills. Je bent proactief en doortastend in je aanpak.Je houdt van aanpakken

Verder vinden we het belangrijk dat je in het bezit bent van en beschikt over:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur een diploma OSR Middelzwaar Letsel
 • Minimaal 3 jaar relevante werk ervaring 
 • Ambitie om door te leren
 • Nieuwsgierig en leergierig om zich te blijven ontwikkelen 
 • Rijbewijs B 

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven door ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens.

Werken bij Fides Letselschade:

Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij Fides Letselschade heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij. Wij stellen jou in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn en aansluiten bij jouw privésituatie. Denk aan het bijkopen van vakantiedagen, of flexibele werktijden. Je vakantiegeld ontvang je in mei, zodat je in de zomer lekker op vakantie kan gaan en 13e maand kan je maandelijks of in één keer tijdens Kerst ontvangen.

 • Fris en nieuw kantoor 
 • Dynamisch werkomgeving
 • Een goed balans in werk- en privé
 • Leuke werksfeer met collega’s
 • Veel flexibiliteit 
 • De vrijheid om je eigen taken zelf in te delen 
 • Doorgroeimogelijkheden 
 • Interne en externe opleidingen 
 • Inclusiviteit en diversiteit als bedrijfscultuur 

Word jij onze nieuwe collega?

Related Posts

Belangrijke Note

Fides Letselschade is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

Recente berichten

Schadebehandelaar Letselschade Middel
June 16, 2022
Aansprakelijkheid op de werkvloer, verjaring, klacht- en zorgplicht
November 9, 2020

Berichten tags

× Heb je een vraag?